Win extra gebruikers

SmarterX maakt gelijktijdig gebruik van uw dongle tussen pc's mogelijk, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Geen software vereist

De USB-versie vereist geen software en is volledig transparant voor uw toepassingssoftware.

Geen ontbrekende dongles meer

Uw dongle is altijd verbonden met het SmarterX-apparaat.

Toegang op afstand tot uw dongle

Een hybride versie van ons NET-apparaat maakt externe toegang tot uw dongle mogelijk.

Wat is SmarterX en waarom zou u uw USB-dongle delen?

SmarterX wordt geleverd in twee versies - USB en NET, de eerste is een hardwaregebaseerde oplossing en vereist geen installatie van software of stuurprogramma's op uw pc. De laatste functioneert als een dongle-server, er is geen internetverbinding voor nodig - de dongle wordt gedeeld tussen pc's die op uw LAN zijn aangesloten

Er zijn veel redenen waarom u uw dongle wilt delen, variërend van verhoogde productiviteit tot bescherming tegen verlies van uw dongle - SmarterX lost al deze problemen op.

SmarterX wordt aan iedereen aangeboden met een gratis proefperiode van 21 dagen.

Gratis proefperiode

SmarterX gebruiken om uw USB-dongle te delen

Alle SmarterX-apparaten zijn uiterst eenvoudig en handig in gebruik, onze USB-versie heeft technologie zonder stuurprogramma's, u hoeft ze alleen maar aan te sluiten en te gebruiken, het interfereert niet met uw toepassingssoftware, er is geen installatie vereist en het is compatibel met de meeste merken USB-dongle.

Onze NET-versie onderscheidt zich doordat er geen directe verbinding met elke pc nodig is, maar het netwerk (LAN) zelf wordt de kabel die USB-signalen tussen uw software en dongle verzendt. Elke gebruiker hoeft alleen maar een programma te installeren dat automatisch naar het SmarterX-apparaat op uw netwerk zoekt en u de mogelijkheid geeft om verbinding te maken.